Vadak-Bárányok
Wildgerichte-Wild - Lammfleisch-Lamb |
Szarvaspörkölt
Hirschgulasch
Deer stew |
4500Ft |
Tűzdelt őzgerinc áfonyamártással
Gespickte Reh mit Heidelbeeresose
Barded venison with blueberry sauce |
5200 Ft |
Zöldfűszeres szarvassült gyümölcsökkel, áfonya lekvárban
Gespickte Reh mit Heidelbeeresoße
Barded venison blueberry sauce |
5000 Ft |
Báránycsülök gombás raguval, rozmaringos- citromos burgonyával
Lammhaxe mit Pilzragout und Rosmarin-Zitrone Kartoffeln
Lamb shank with mushroom casserole and rosemary & lemon potatoes
|
4800 Ft |
Füstölt báránycsülök burgonyapürével, édes bazsalikomos paradicsommal, elzászi káposztával
Gerauchte Lammhaxe mit Kartoffelpüree, süße Basalikum-Tomaten und elsässer Kraut
Smoked lamb shank with mashed potatoes, sweet tomatoes and basil, alsatian cabbage |
4800 Ft |
|
|